Annonser:

Smygtitt på Samsungs nya platta: Galaxy Note 10″

Inför Skriv kommentar

Samsungs nya platta

Samsung har hyrt in sig på ett hotell precis intill mässan. I hotellets lokaler står en stor övertäckt skylt som i morgon kommer att avtäckas. Men då jag inte kunde stilla min nyfikenhet så lyfte jag på delar av skynket redan i kväll och fick se vad som är en Samsungs nya surfplatta – Samsung Galaxy Note 10.1-tum

Tyvärr gick det inte att läsa så mycket på skylten, mer än It’s 10.1″ – It’s Galaxy Note. Nåväl, i morgon får vi väl se mer, antar jag, när Samsung lättar på skynket.

Samsung är kända för att ha häftiga presentationer, men i år har man ingen presskonferens. Istället anordnas Samsung Mobile Unpacked i morgon och på måndag, på en sportstadium vid namn Palau Sant Jordi.

20120225-232941.jpg

Anders Frick är frilansjournalist och bevakar vanligtvis Öresundsregionen för Mobil Business. Anders gillar Taiwan och går att följa på Twitter samt Google Plus. E-post: anders@frick.nu Mobilnummer i Spanien: +34-722774721
WP Theme & Ikons av N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Logga in